Anlık Bildirim

Ünlü analist Tone Vays Bitcoin’in sıradaki fiyat hedefini açıkladı

Kripto para dünyasında düşüş devam ederken ünlü analist Tone Vays bu düşüşlerle birlikte Bitcoin'in dip seviyeye geldiğini ve artışın başlayacağı yönünde tahminlerde bulundu.

Ünlü analist Tone Vays Bitcoin için fiyat tahminini açıkladı Tam Boyutta Gör

2021 yılında inanılmaz bir performans göstererek değerini iki kattan fazla arttırmayı başaran Bitcoin’in son dönemde Çin’den gelen Evergrande FUD’u ve ABD kaynaklı regülasyon endişeleriyle birlikte fiyatı önemli ölçüde geri çekilmişti.

Son olarak 10 Kasım tarihinde ATH’sini 69.044 dolarla kaydeden Bitcoin, o günden bu yana 60 bin doların üzerinde kalma mücadelesi veriyor. Hal böyle olunca Bitcoin’deki boğa sezonunun bitip bitmediği konusundaki tartışmalar da sürüyor. Kripto para topluluğunda hatrı sayılır bir kesim lider kripto para biriminin yıl sonuna kadar 100 bin dolarlık fiyat seviyesine yükseleceğini öngörüyor. Ancak beklentilerin oldukça yüksek olduğu Kasım ayında beklenmedik düşüş, herkesi şaşırttı.

Önde gelen analistlerden Tone Vays, Bitcoin’in halihazırda bu düşüşle birlikte dip yaptığını ve artık yükselişe geçmeye hazır olduğunu ifade etti. Tone Vays şunları kaydetti:

“Dip seviyenin geldiği ve önümüzdeki birkaç hafta içinde Bitcoin’de 70.000 doları aşacağımız gerçeğine inanıyorum.”

Öte yandan Tone Vays, Bitcoin’in 2022 yılının ilk çeyreğinde 100 bin dolarlık fiyat etiketine ulaşacağını tahmin ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim