Anlık Bildirim

Metro Exodus: Enhanced Edition, PC'de PS5 kontrolcüsü DualSense'i tüm özellikleri ile destekliyor

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'i tüm özellikleri ile PC'de Metro Exodus: Enhanced Edition oyununda kullanabilirsiniz. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Metro Exodus: Enhanced Edition, DualSense'i destekliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiricliğini ise 4A Games'in yaptığı 2019 yılında yayınlanan Metro Exodus'un yenilenmiş versiyonu Metro Exodus Enhanced Edition'ın PC sürümü geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. 

Oyunun yenilenmiş versiyonu birçok grafiksel geliştirme ile birlikte geldi ancak sürpriz bir yenilik daha geçtiğimiz gün oyuna eklendi. Yayımlanan son yama ile birlikte artık oyuncular, PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'i Metro Exodus: Enhanced Edition'da kullanabilir. Hatta tüm özellikleri ile.

Normalde Steam'e DualSense kontrolcü desteği birkaç ay önce gelmişti ancak DualSense'in en sevilen özelliklerinden uyarlanabilir tetik tuşları ve dokunsal geri bildirim özellikleri bulunmuyordu. Metro Exodus: Enhanced Edition'ın yeni yaması da oyuncuların PC'de bu özellikler ile birlikte oyunu oynamasını sağlıyor. Metro'nun PC'de bu özellikleri destekleyen ilk oyun olduğunu da hatırlatalım. Metro Exodus Enhanced Edition, 18 Haziran'da da PlayStation 5 için yayımlanacak ve bu özellik PS5 tarafında da kulanılabilir olacaktır.

Metro Exodus Enhanced Edition DualSense Oynanış Videosu

[youtube=https://twitter.com/mrdomino_/status/1395878817441271810]

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim