Anlık Bildirim

Metroidvania oyunu Micetopia mobil cihazlar için bugün çıkıyor

Geçtiğimiz yıl Nintendo Switch için yayınlanan metroidvania türündeki oyun Micetopia, iOS ve Android cihazlar için bugün yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Metroidvania oyunu Micetopia mobil cihazlar için bugün çıkıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ratalaika Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Ninja Rabbit Studio'nun yaptığı metroidvania türündeki oyun Micetopia, geçtiğimiz yıl Kasım ayında yayınlanmıştı. Şimdi de mobil cihazlar için çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Mobil cihazlar tarafındaki yayıncılığı ise Crescent Moon Games üstleniyor.

Micetopia’da isminden de anlaşılabileceği gibi bir fareyi kontrol edeceksiniz ve bazı kötü güçler tarafından ele geçirilen fare halkını kurtarmaya çalışacaksınız. Maceranızda ilerledikçe bazı yeni yeteneklerin kilidini açacaksınız. Genel olarak klasik bir metroidvania türünde keşif hissi bulunacak. Ayrıca yine metroidvania tarzında platform ve savaş mekanikleri bulunacak.

Oyun bugün gün içerisinde App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak ancak Google Play hesabı henüz açılmış değil. App Store hesabına da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Oyun iOS cihazlar için 27,99 TL’ye satılıyor. Oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Micetopia Micetopia Micetopia Micetopia Games $3.99 31,4 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim