Anlık Bildirim

Mi Band 6 tanıtıldı: İlk tam ekranlı Mi bilekliği

Xiaomi Mi Band 6 fitness bilekliği tam AMOLED ekran, 14 güne kadar kullanım süresi, daha hassas ölçümler, 45 Avro fiyat etiketi şeklinde özelliklerle geliyor.

Mi Band 6 tanıtıldı: İlk tam ekranlı Mi bilekliği Tam Boyutta Gör

Honor markasının tam ekran sunan Band 6 modelinin ardından bir hamle de Xiaomi’de geldi. Xiaomi Mi Band 6 modeli serinin ilk tam ekran sunan ürünü ünvanını alıyor.

Mi Band 6 özellikleri ve fiyatı

Mi Band 6 modelinde alıştığımız ekran altı kapasitif kontrol tuşu kalkıyor ve tüm çerçeveyi 1.56 inçlik AMOLED ekran kaplıyor. Böylece kullanıcıya daha fazla görüş alanı sunuluyor. Ekran 326ppi değeri ile yüksek  çözünürlüklere imza atıyor. Kontroller ise sadece dokunmatik ekrandan sağlanıyor.

30 farklı fitness modu sunan bileklik ekranı 6 aktiviteyi de otomatik olarak algılayabiliyor. Sürekli olarak nabız takibi yapabilen ürün ayrıca kandaki oksijen değeri ve uyku döngüsü değerlerini de algılayabiliyor. 3 eksenli ivme ölçer ve jiroskop daha keskin ölçümler sağlıyor.

5 ATM değerine kadar basınca dayanıklı olan bilekliğin 14 güne kadar kullanım ömrü sunduğu belirtilmiş. Muhtemelen önceki nesillerden biraz daha düşük bir süreye imza atacak gibi görünüyor. Batarya 2 saatte tam doluma ulaşıyor. Mi Band 6 modeli 45 Avro fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20436 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mi Band 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim