Anlık Bildirim

Michael Saylor, Bitcoin alımları için yeni yöntemler düşünüyor

MicroStrategy, sık sık Bitcoin alımları ile adından söz ettiriyor. Bu alımların gelecekte de çoğalması için MicroStrategy CEO’su Michael Saylor yeni yöntemler düşünmeye başladı.

Michael Saylor, şirketin BTC Miktarını artırma planını açıkladı Tam Boyutta Gör

Bitcoin topluluğunun önde gelen isimlerinden biri olan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bloomberg ile bir röportaj gerçekleştirdi. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor röportajında firmanın bilançosundaki Bitcoin miktarını artırmak için alternatif yeni yöntemler düşünmeye başladığını dile getirdi.

Saylor, röportajda ayrıca MicroStrategy hisselerinin (MSTR), Grayscale ya da herhangi bir Bitcoin ETF’ine kıyasla daha iyi bir alternatif olduğunu da söyledi. Bu fonlar için şirketin ek ücret talep etmediğini vurguladı. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Pozitif getirisi olan spot yatırım ile kaldıraçlı bir Bitcoin oyunu arıyorsanız, o zaman MicroStrategy şehirdeki tek oyundur”

Son olarak Michael Saylor, şirketin Bitcoin almaya devam edeceğini de dile getirdi. Öte yandan şirketin bu konu ile ilgili olarak henüz herhangi bir karar vermediğini de ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim