Anlık Bildirim

Microsoft, geliştiriciler için Windows 10 Mayıs Güncellemesi'ni yayınladı

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin Mayıs güncellemesini MSDN geliştiricileri için yayınladığını duyurdu. Tüm kullanıcılara ulaşması birkaç haftayı bulacak.

Microsoft, geliştiriciler için Windows 10 Mayıs Güncellemesi'ni yayınladı

Microsoft, büyük Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesini kademeli olarak kullanıma sunmaya başladı. Şirket bugün resmi SDK'yı yayınladı ve güncelleme, MSDN portalındaki geliştiriciler için kullanılabilir hale geldi.

28 Mayıs'a tüm kullanıcılara sunulacak

Birçok kaynağa göre, Windows 10 Mayıs Güncellemesi bugün herkes için yayınlanmış olmalıydı. Ancak Microsoft, işletim sistemindeki güvenlik açıklarını düzeltmek için çıkış tarihini biraz erteledi. Tabii ki COVID-19 pandemisi nedeniyle Microsoft çalışanlarının büyük bir çoğunluğunun evden mesai yapması da bunun nedenlerinden biri ve şirket güncellemeyi genel kullanıma sunmakta aceleci davranmıyor.

Microsoft, geliştiriciler için Windows 10 Mayıs Güncellemesi'ni yayınladı Tam Boyutta Gör

Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi herkes için kullanılabilir hale gelir gelmez, Microsoft eski günlerde olduğu gibi bu güncellemeyi PC'ye kurması için kullanıcılara dayatmada bulunmayacak. Güncelleme, istenildiği takdirde yüklenmek üzere Windows Update kısmında görünecek. Güncellemeyi göz ardı ederseniz, kullanılan sürüm desteği bitene kadar işletim sisteminizin otomatik olarak güncellenmeyeceğini de belirtelim. Güncellemenin tüm kullanıcılara sunulacağı tarihin ise 28 Mayıs olacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9479 kez okundu.
10 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, işletim sistemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim