Anlık Bildirim

Microsoft, yeni Office tasarımını kullanıcılara sunmaya başladı

Microsoft'un geçtiğimiz Temmuz ayında test etmeye başladığı Office uygulamalarının güncellenen tasarımı, Microsoft 365 ve Office 2021 kullanıcılarına kademeli olarak sunulacak.

Microsoft, güncellenen Office'i sunmaya başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, Temmuz ayında Office uygulamaları için Windows 11 ile benzer görsel tasarıma sahip yeni bir arayüzü test etmeye başlamıştı. Şirketten yapılan yeni bir açıklamayla yeni görsel tasarım Microsoft 365 ve Office 2021 kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Kademeli olarak yayınlanacak

Gerçekleştirilen tasarım güncellemesi, tamamen farklı bir arayüz yerine Windows'un yeni sürümüyle uyumlu olacak şekilde birkaç düzenlemeyi içeriyor. Güncelleme, Windows için geçerli temanın Office programlarında da uygulanabileceğini ortaya koyuyor ancak kullanıcılar isterlerse bağımsız olarak da uygulama temalarını seçebilecekler. Ayrıca yuvarlatılmış köşeler de yeni tasarım değişikliklerinden birisi.

Office uygulamalarından Word, Excel, PowerPoint, OneNote'ta uygulama penceresinin sağ üst köşesinde bir megafon simgesine sahip kullanıcılar yeni tasarımı etkinleştirebilecek.  Kullanıcılar, megafon simgeli düğmeye tıkladıklarında Coming Soon başlıklı bir pencere açılacak ve güncel tasarıma erişim buradan sağlanacak ve istenirse yine aynı düğme üzerinden eski tasarıma dönülebilecek.

Access, Project, Publisher, Visio ve Outlook da yeni tasarıma sahip olacak ancak diğer dört uygulamadan(Word, Excel, PowerPoint, OneNote) birisinde yeni tasarım etkinleştirildiğinde bu uygulamalarda da otomatik olarak etkinleşecek.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/microsoft_begins_rolling_out_office_visual_update-news-52126.php https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-365-blog/visual-update-in-office-for-windows-now-available/ba-p/3016080 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9656 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft 365, office 2021 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim