Anlık Bildirim

Microsoft Zune HD, 5 Eylül'de lanse edilebilir

Microsoft Zune HD, 5 Eylül'de lanse edilebilir

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Windows 7 işletim sisteminin Sürüm adayını kısa bir süre genel kullanıma açan, Windows Vista için 2. Hizmet Paketini de kısa bir süre önce yayımlayan yazılım devi Microsoft'un donanım departmanı da yeni bir hazırlık içerisinde Apple iPod'a rakip olarak geliştirilen ve her ne kadar iPod'u yerinden edemese bile hatırı sayılır bir başarı elde eden Zune medya oynatıcısının geliştirilmiş özelliklere sahip yeni versiyonu Zune HD için geri sayım başladı.

İlk detaylarını ve gün ışığına çıkan bazı görsellerini daha önce sizlerle paylaştığımız Zune HD'nin Microsoft tarafından Sonbahar aylarında lanse edileceğinden de bahsetmiştik. Son gelen bilgilere göre Microsoft Zune HD için planlanan lansman tarihi 5 Eylül. Görünüşe bakılırsa Microsft bahsi geçen lansman tarihi ile okula dönüş dönemi olarak ta bilinen ve yaz dönemi sonrasında donanım satışlarının yeniden artmaya başladığı kış dönemine giriş aylarında Zune HD ile pazarda iddialı olmayı hedefliyor.

480x272 piksel çözünürlüğünü destekleyen ve dokunatik olarak kullanılabilen 3.3-inç OLED ekrana, entegre akseloremetre özelliğine, HD Radyo alıcısına, HDMI çıkışına, WiFi desteğine ve Xbox LIVE desteğine sahip olacak yeni medya oynatıcısının fiyatı hakkındaysa henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim