Anlık Bildirim

Windows 95 akıllı telefonlarda nasıl görünürdü? [Video]

4096 isimli YouTube kanalı tarafından hazırlanan video Windows 95'in günümüzde mobil işletim sistemi olsaydı nasıl olacağını gösteriyor. Konsept video bir hayli etkileyici duruyor.

Microsoft'un Windows 95 işletim sistemi, zamanında büyük satış başarısı yakalamış ve Windows’un bugünkü konuma ulaşmasında büyük katkısı olmuştur. 1995 yılını düşündüğümüzde Windows 95, son kullanıcı için kullanımı en kolay işletim sistemlerinden birisiydi. Windows’un en önemli işletim sistemlerinden Windows 95, günümüzde bir mobil işletim sistemi olsaydı nasıl görünürdü? Bir YouTube kanalının hazırladığı konsept video, bu sorunun cevabını veriyor.

Word'ün Clippy aracı, sanal asistanlığa terfi etmiş

Kamer Kaan Avdan isimli adlı Türk animatör, Windows 95’in tasarımını modern zamana uyarlayarak konsept bir tasarım oluşturmuş. Word 97, HyperTerminal gibi Windows 95 programlarının mobil uygulamaya dönüştüğünü görüyoruz. Ayrıca sanal asistanların popüler olduğu şu dönemde Word’ün yardımcı aracı Clippy, sanal asistanlık görevini üstlenmiş. WhatsApp, Twitter, Skype ve YouTube’un Windows 95 Mobiel uygulaması olsaydı nasıl görüneceği de sergilenmiş

4096 isimli kanaldaki diğer videolara baktığımızda da teknoloji ile ilgili başarılı animasyonlar hazırlandığını görüyoruz. Özellikle Windows XP’yi 2018’e uyarladığı konsept tasarım videosu bir hayli etkileyici duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13179 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 95 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim