Anlık Bildirim

Angry Birds bu kez renk eşleştiriyor

Renk eşleşme türünden hoşlananlar için Rovio’nun yeni bir sürprizi var. Angry Birds Match oyunu, kızgın kuşlarımızı bu kez renk eşleştirme macerasına sürüklüyor.

Eski parlak günlerine geri dönebilmek adına Angry Birds serisini klasik çizgisinden çıkararak farklı türlere de dokunduran Finli Rovio, bu kez renk eşleştirme ile karşımızda. Angry Birds Match ön kayıtlara başladı.

Yeni tecrübe

Renk eşleştirme türü genelde beğenilen bir tür. Buna eğlenceli içerikler de eklendiğinde oyuncuyu uzun süre ekran başında tutacak hale gelebiliyor. Angry Birds Match oyunu da bunu temel almış.

Oyunda temel amaç renkleri eşleştirerek verilen görevleri yerine getirmek. Dört ve dörtten fazla renk eşleştirdiğinizde kızgın kuşlar ortaya çıkıyor. Her birinin farklı bir yeteneği var. Kırmızı olan tek satır veya sütunu temizlerken, sarı olan satır ve sütunu aynı anda temizliyor. Bomba kuşu ise ikişer satır veya sütun siliyor.

Kendine özgü animasyonlar ve karakter hareketleri ile eğlenceli bir yapım olan Angry Birds Match toplam 1000 bölüm sunuyor. Belirli bölümlerde yavru kuşlar açılıyor ve hediyeler dağıtıyor. Ayrıca paralarınızla da güçlendirmeler alabiliyorsunuz. Oyun hali hazırda ön kayıtta ve kayıt olanlara 5$ değerinde hediye paketi verilecek. Dilerseniz Apk olarak ve başka ülkelerin App Store’ları üzerinden deneyebilirsiniz.

Angry Birds Match: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim