Anlık Bildirim

Crazy Taxi Classic, iOS ve Android için ücretsiz oldu

SEGA, 2000'li yılların ikonik oyunlarından biri olan Crazy Taxi'nin orjinal versiyonunu iOS ve Android platformları için ücretsiz hale getirdi. Artık oyunu oynamak için para ödemeniz gerekmiyor.
Crazy Taxi, 1999 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana binlerce oyun severin çılgın sürüş deneyimi yaşamasını sağlamış ve eğlenceli soundtrack'iyle hafızalara kazınmıştı. Bugün oyuncular iOS veya Android cihazlarında bu deliliği tekrar hem de ücretsiz olarak yaşayabilecekler.
Crazy Taxi'nin mobil versiyonu ilk olarak 4.99 euro fiyatla piyasaya sürülmüştü ancak yeni bir Crazy Taxi oyunu olan Crazy Taxi Gazillionaire'in çıkmasıyla birlikte SEGA orjinal oyunu ücretsiz hale getirdi. Ücretsiz sürüm mevcut dokunmatik kontrollere ek olarak oyun denetleyicisi uyumluluğu getiren yeni bir güncellemeyle birlikte sunuluyor.
Maalesef, oyun reklamlarla birlikte geliyor. Ancak oyuna zaten para ödediyseniz, reklam olmadan oynayabileceksiniz. Bununla birlikte, oyunu daha önce satın almadıysanız ve oyunun reklamsız olmasını istiyorsanız, 1.99 euro ödeyerek reklamları kaldırmanız mümkün. Crazy Taxi Classic'i cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Crazy Taxi Classic: iOS App Store | Google Play Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4421 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim