Anlık Bildirim

LG dünyanın ilk 1ms IPS monitörlerini duyurdu

Oyuncu monitörleri segmentinde vites yükselten LG, dünyanın ilk 1ms tepki süresine sahip IPS monitörlerini duyurdu. Monitörler üst seviye G-Sync donanımı barındırıyor.

Son dönemde oyuncu monitörleri konusunda önemli bir hareketlilik yaşanıyor. Kâr marjının giderek arttığı segmentte yatırımlar da aynı ölçüde artıyor. Dünyanın ilk içerik sıkıştırma destekli Asus monitöründen sonra ilk 1ms IPS ekranlı monitörü de geldi.

LG UltraGear Nano IPS özellikleri

LG UltraGear Nano IPS oyuncu monitörleri NANO IPS teknolojisi sayesinde 1ms tepki süresine ulaşabiliyor. Normalde bu seviye IPS monitörlerde bazı optimizasyonlar ile suni olarak elde ediliyordu. Şimdi ise yerleşik olarak sunuluyor.

Yeni UltraGear serisi ayrıca DCI-P3 98 renk gamını destekliyor, etkileyici renk üretimi sunuyor ve Nvidia G-Sync ile 144Hz tazeleme hızını 175Hz seviyesine kadar aşırtabiliyor. Böylece oyuncular için en iyi görüntü kalitesi elde ediliyor.

Diğer taraftan oyun yazılım desteği olarak dinamik aksiyon senkronizasyonu, siyah dengeleme ve nişangah özelleştirme şeklinde FPS oyuncularına yönelik özellikler mevcut.

Yeni seride 38GL950G modeli 38 inçlik 3840x1600 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip. 21:9 görüntü oranı olan monitör kavisli yapısı, HDR10 desteği ve sahneye göre değişen RGB arka kısım aydınlatması ile en yoğun tecrübeyi sunuyor.

27GL850 ise 27 inçlik 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde düz bir ekran sunuyor. Farklı olarak HDR400 desteği sunulmuş. Üst seviye G-Sync donanımı olduğu için bu monitörler oldukça yüksek bir fiyata sahip olacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8644 kez okundu.
28 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg ultragear nano ips ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim