Anlık Bildirim

BenQ, 540Hz yenileme hızına sahip oyuncu monitörünü duyurdu

BenQ, ZOWIE XL2586X isimli 540Hz yenileme hızına sahip yeni bir oyuncu monitörünü duyurdu. E-spor oyuncuları için geliştirilen 24 inç büyüklüğündeki monitörün özellikleri neler?
BenQ, 540Hz yenileme hızına sahip oyuncu monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
BenQ, ZOWIE XL2586X isimli 540Hz yenileme hızına sahip yeni bir oyuncu monitörünü duyurdu. 

E-sport oyuncuları için geliştirilen monitör, piyasadaki yüksek yenileme hızı sunan monitörlerden biri. 24.1 inç büyüklüğünde olan monitör, 1920x1080 piksel çözünürlüğe ve BenQ'nun Fast-TN olarak adlandırdığı TN panele sahip. TN paneller her ne kadar görüntü kalitesi konusunda zayıf olsalar da düşük tepki süreleri ve yüksek yenileme hızları sebebiyle profesyonel oyuncular tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

BenQ, 540Hz yenileme hızına sahip oyuncu monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
Monitör aynı zamanda hızlı oyunlarda görüntü bulanıklaşmasını azaltan BenQ'nun DyAc+ teknolojisine de sahip. Böylelikle oyuncuların oyundaki her detayı yakalayabilmesi mümkün kılınmış. DyAc teknolojisi, BenQ'nun ZOWIE serisinin e-spor segmentinde popüler olmasının temel nedenlerinden biri.

BenQ ZOWIE XL2586X, 3 adet HDMI 2.1 ve bir adet de DisplayPort 1,4 çıkışına sahip. Bunların dışında monitör, değişken yenileme hızı, düşük mavi ışık ve titreşim engelleme gibi özellikleri de barındırıyor.

BenQ, henüz monitörün fiyatı ve çıkış tarihini belirtmedi ancak monitör şirketin web sitesinde listelenmiş durumda.

Kaynakça https://wccftech.com/benq-unveils-zowie-xl2586x-monitor-e-sports-gaming-540hz-refresh-rate/ https://zowie.benq.com/en-us/monitor/xl2586x.html#game-product-spec-anchor Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim