Anlık Bildirim

Sevilen dizi Mr. Robot tüm sezonlarıyla Netflix'te

USA Network kanalına ait bir dizi olan Mr. Robot, dün yapılan duyuruya göre tüm sezonlarıyla şimdi netflix'te yayında. Dizinni toplamda 4 sezonu bulunuyor.

Mr. Robot'un tüm sezonları Netflix'e eklendi Tam Boyutta Gör

Netflix bildiğiniz gibi kendine ait birçok özel içeriği bulunuyor. Bunun dışında ülkemizde resmi yayın platformu olmayan birçok dizi için de anlaşmalar yaparak bu dizileri de ülkemize getiriyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu dizilerden birinin tüm sezonları Netflix'e eklendi.

Mr. Robot Netflix'te

2015 yılında başlayan ve özellikle ilk sezonu ile bir hayli sevilen dizi Mr. Robot, şimdi tüm sezonlarıyla Netflix'te erişilebilir durumda. Dizinin toplamda 4 sezonu bulunuyor. Toplamda ise 45 bölüm bulunuyor. Son sezon 2019 yılında yayınlanmış ve o sezonla final yapmıştı.

Mr. Robot, sosyal anksiyete bozukluğu, çoklu kişilik bozukluğu, klinik depresyon, şizofreni ve uyuşturucu bağımlılığı ile boğuşan bir siber güvenlik uzmanı ve hacker olan Elliot Alderson'ın "fsociety" adlı hacktivist gruba katılmaya davet edilmesiyle başlar ve olaylar bambaşka yerlere gider. Dizinin başrolünde başarılı oyuncu Rami Malek bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15155 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mr. Robot, netflix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim