Anlık Bildirim

MSI bütçe dostu RTX 3070 Twin Fan’i duyurdu

Kaslı soğutucu bloklarla ve 3 fanla serinletilen nispeten daha tuzlu RTX 3070 modellerinin ardından sıra uygun fiyatlı RTX 3070 modellerine geldi. RTX 3070 Twin Fan duyuruldu.

MSI bütçe dostu RTX 3070 Twin Fan’i duyurdu Tam Boyutta Gör

RTX Ampere ailesi stok sıkıntısıyla gündeme geledursun Nvidia’nın iş ortaklarından özelleşmiş tasarım kartlar gelmeye devam ediyor.

MSI üst segment RTX 3070 çözümlerinin ardından bütçe dostu bir seçenek sundu. RTX 3070 Twin Fan stok frekansa yakın değerlerde görev yapan bir model olarak karşımıza çıkıyor. GPU boost frekansı 1725 MHz’den 1740 MHz’e hız aşırtılmış şekilde gelen kartın VRAM ünitesine ise dokunulmamış.

MSI bütçe dostu RTX 3070 Twin Fan’i duyurdu Tam Boyutta Gör

Kartın tasarımına baktığımızda 2 fanlı yapı bizi karşılıyor. RTX Turing tabanlı Armor ve Aero serisine benzememesine karşın maliyet odaklı görünümüyle modelin bu segmente konumlandırıldığı söylemek mümkün.

Diğer taraftan RTX 3070 Twin Fan üzerinde ‘’Uyarı! En güçlü ekran kartı’’ ifadesiyle hatırda kalan GTX 1060 TOC’la aynı fan etiketlerini paylaşmakta.

MSI bütçe dostu RTX 3070 Twin Fan’i duyurdu Tam Boyutta Gör

Son olarak 8+6 pin PCIe güç konnektörü üzerinden beslenen kartta 3 DP ve 1 HDMI çıkışına yer verilmiş. Fiyat bilgisi paylaşılmayan kartın Twin Fan ailesine üst segment üyelerin katılıp katılmayacağı ise bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3775 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, RTX 3070 twin fan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim