Anlık Bildirim

MSI'ın X-Slim serisi ultra-ince dizüstü bilgisayarları Nisan ayında geliyor

MSI'ın X-Slim serisi ultra-ince dizüstü bilgisayarları Nisan ayında geliyor

Yeni yılın ilk günlerde Las Vegas'da düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nın (CES '09) öne çıkan isimlerden biri de donanım dünyasının baş aktörlerinden MSI olmuş ve firma özellikle X-Slim serisi ultra-ince tasarımlı dizüstü bilgisayarlarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı.Önümüzdeki hafta Almanya'da başlayacak CeBIT fuarında X-Slim serisinin yeni üyelerini tanıtmaya hazırlanan firmanın "MacBook Air" katili olarak tanımlanan dizüstü bilgisayar serisi için piyasaya çıkış tarihleri de netleşiyor.

Elimize ulaşan bilgilere görere MSI, X-Slim serisi ultra-ince tasarımlı dizüstü bilgisayar ailesini X320 ve X340 modellerini ikinci çeyreğin hemen başında yani Nisan ayı içerisinde kullanıma sunacak. 1.98 cm kalınlığındaki dizüstü bilgisayarlar Intel platformunu temel alıyor ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyorlar. Yeni modellerden X-Slim X320'de Atom Z530 (1.6GHz), X340'da ise Celeron M 723 (1.2GHz) veya Core 2 Solo SU3500 (1.4GHz) işlemcisi kullanılıyor.

Nisan ayı içerisinde kullanıma sunulacağı beliritlen X-Slim serisi ultra-ince dizüstü bilgisayarların modeline göre, 700$ seviyesinden başlayan yurt dışı satış fiyatlarıyla pazara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim