Anlık Bildirim

Mt. Gox alacaklılarının bekleyişi sona eriyor

Kripto para hacminin yüzde 70'ine sahipken 2014 yılında siber saldırıya uğrayan Mt. Gox kripto para borsası büyük kayba yol açmıştı. Mağdurlara geri ödemeler başlıyor.

Mt. Gox alacaklılarının bekleyişi sona eriyor Tam Boyutta Gör

Tokyo Merkezli kripto borsası Mt. Gox’un geri ödeme hazırlıkları başladı. Borsa alacaklılarına geri ödeme yöntemlerini seçmeleri için bir bildirim gönderdi. Mt. Gox borsası alacaklıların 10 Ocak 2023 tarihine kadar borsanın belirlediği ödeme yöntemlerinden birini seçerek şirkete bildirmeleri gerektiğini duyurdu. Mt Gox alacaklılarının, fonlarını geri alabilmek için kripto para borsalarına kaydolmaları gerekecek.

Özellikle, alacaklıların erken toplu ödemeler, kripto para birimi rehabilitasyon taleplerinin dijital varlıklarının bir kısmı için geri ödeme, banka havalesi ile geri ödeme ve bir Fon Transferi Hizmet Sağlayıcısı aracılığıyla havale yoluyla geri ödeme dahil olmak üzere dört ana geri ödeme seçeneği arasından seçim yapmaları gerekecektir. Ancak, tüm alacaklılar bir ilk temel ödeme alacak. 

Mütevelli Nobuaki Kobayashi, alacaklıların 10 Ocak 2023 tarihine kadar MTGOX Çevrimiçi Rehabilitasyon Talep Dosyalama Sistemine kaydolmalarını ve ödemelerini geri almak için kripto borsalarına hesap oluşturmaları gerektiğini ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim