Anlık Bildirim

Netflix'in sevilen dizisi Lupin'in 2. sezonunda ilk görseller paylaşıldı

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan yeni Netflix özel yapımı dizi Lupin'in ikinci sezonundan yeni görseller paylaşıldı. İkinci sezon bu yaz başlıyor.

Netflix'in sevilen dizisi Lupin'in 2. sezonunda ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Netflix'in son dönemdei en popüler işlerinden birisi olan ve bu yılın başında ilk sezonu yayınlanan Lupin dizisinin ikinci sezonundan yeni görseller paylaşıldı.

Yayınlanan beş bölümlük ilk sezonunun ardından ortalama üzeri yorumlar alan Lupin dizisi, ilk sezonun yayınlanmasından kısa bir süre sonra ikinci sezon onayını almıştı. Şimdi de yeni görüntüler paylaşıldı. Görüntüleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

İkinci sezonun net yayın tarihi bilinmiyor ancak bu yaz yayınlanacağı biliniyor. İkinci sezon ile ilgili şu an için bilinen tek bilgi yine 5 bölümden oluşacağı. Ayrıca ana karakter Arsene Lupin karakterini oynayan Omar Sy da ikinci sezonda yine başrolde. 

İkinci sezonun konusu için yazılan detaylar şu şekilde: Assane’ın Hubert Pellegrini’den intikam alma çabası, ailesinin darmadağın olmasına yol açmıştır. Köşeye sıkışan Assane canını tehlikeye atmak pahasına yeni bir plan kurmalıdır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim