Anlık Bildirim

Netflix'in Sherlock dizisi The Irregulars, ilk sezonun ardından iptal edildi

Geçtiğimiz ay yayınlanan Netflix özel dizisi The Irregulars, ilk sezonun ardından sürpriz bir şekilde iptal edildi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in Sherlock dizisi The Irregulars, ilk sezonun ardından iptal edildi Tam Boyutta Gör

Son dönemlerin popüler karakterlerinden biri olan Sherlock Holmes'ün evreninde geçen yeni Netflix dizisi The Irregulars, Mart ayının sonunda ilk sezonu ile yayın hayatına başlamıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise şaşırtıcı bir haber geldi.

Dizi ilk sezonun ardından iptal edildi. Bu haberin şaşırtıcı olmasının sebebi ise dizinin ikinci sezonu için aslında daha öncesinde bir onay verilmişti ancak Netflix bu kararından döndü. Haberi daha da şaşırtıcı yapan ise The Irregulars'ın reyting anlamında başarılı olması.

Yayınlandığı hafta ABD sıralamasında ilk 10'a giren dizi, aynı dönemde yayınlanan Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier'ı da reyting anlamında geride bırakmıştı. Elbette bu süreç çok fazla sürmedi The Falcon and the Winter Soldier ikinci bölümü ile birlikte The Irregulars'ı geride bıraktı. Dizinin iptal edilme nedeni ne yazık ki açıklanmadı.

The Irregulars'ın 8 bölümlük ilk sezonunu şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

Dizinin Konusu

Viktorya dönemi Londrası'nda geçen dizinin merkezinde sorunlu genç sokak serserileri yer alıyor. Hain planları olan Doktor Watson ve gizemli iş ortağı sağı solu belli olmayan Sherlock Holmes, bu gençleri bazı suçları çözme konusunda onlara yardım etmeye ikna eder. İşlenen suçlar korkunç ve doğaüstü boyutlar kazanmaya başlayıp karanlık bir güç ortaya çıktığında sadece Londra'yı değil, tüm dünyayı kurtarabilecek olan tek güç ise bu ekiptir

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim