Anlık Bildirim

Tom Hanks'li bilim kurgu filmi Bios, Apple TV+'ta yayınlanacak

Başarılı ve popüler oyuncu Tom Hanks'in başrolünde olduğu bilim kurgu filmi Bios'un yayın haklarını Apple TV+ satın aldı ve filmin ismini de "Finch" olarak değiştirdi.

Tom Hanks'li bilim kurgu filmi Bios, Apple TV+'ta yayınlanacak

Birçok başarılı filme imza atmış olan Tom Hanks'in başrolünde olduğu yeni bilim kurgu filmi Bios'un yayın haklarında ve isminde bir değişiklik oldu.

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen BIOS'un vizyon tarihi normalde 2 Ekim 2020'ydi. Sinemalarda vizyona girmesi beklenen film, salgın sebebiyle 16 Nisan 2021'e ertelenmişti ancak film sonrasında süresiz olarak bir kez daha ertelendi. Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre ise filmin yayın politikası da değişti.

Bios isimli filmin öncelikle ismi Finch olarak değiştirildi. Ayrıca filmin yayın hakları da Apple TV+'a geçti. Ne yazık ki filmin yeni yayın tarihi hala belli değil ancak yıl sonunda yayınlanması bekleniyor.

Filmin senaristliğini Craig Luck ve Ivor Powell üstleniyor. Yönetmenliğini ise Miguel Sapochnik üstleniyor. Finch'in oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Caleb Landry Jones, Samira Wiley ve Christopher Farrar bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim