Anlık Bildirim

Netflix'in yeni gerilim dizisi The 39 Steps'in başrolü Benedict Cumberbatch oldu

Popüler video akış platformu Netflix'in yeni dizisi The 39 Steps'in başrolü açıklandı. Dizinin başrolünü başarılı ve popüler oyuncu Benedict Cumberbatch üstlenecek.

Netflix'in yeni gerilim dizisi The 39 Steps'in başrolü Benedict Cumberbatch oldu Tam Boyutta Gör

En çok aboneye sahip olan video akış platformu Netflix'in yeni dizisinin detayları belli oldu. The 39 Steps isimli dizinin kadrosu açıklandı.

Netflix'in The 39 Steps isimli yeni dizisi John Buchan'ın aynı isimli gerilim romanından uyarlama bir dizi olacak. Roman aynı zamanda 1935 yılında usta yönetmen Alfred Hitchcock tarafından da filme uyarlanmıştı ve fazlasıyla başarılı bir film olmuştu.

Netflix'te yayınlanacak olan bu yeni uyarlama dizinin başolünde ise Sherlock, Doctor Strange ve The Imitation Game gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch olacak. Dizinin yönetmenliğini daha önce Benedict Cumberbatch ile Patrick Melrose dizisinde birlikte çalışan Edward Berger üstlenecek. Oscar ödüllü film The Revenant'ın yazarı Mark L. Smith ise dizinin senaristliğini üstlenecek.

Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak gibi duruyor. Ayrıca dizi, en az altı bölümden oluşacak ve bölüm süreleri de 1 saat olacak. Ne yazık ki diğer oyuncular ve yayın tarihi bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim