Anlık Bildirim

Netflix, Oxenfree'yi geliştiren ödüllü oyun stüdyosunu satın aldı

Geçtiğimiz aylarda oyun sektörüne girdiğini açıklayan Netflix, bu konuda hızla ilerliyor. Şİmdi de Oxenfree'yi geliştiren ödüllü stüdyo Night School Studio'yu satın aldı.

Netflix, oyun stüdyosu satın aldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix, bildiğiniz gibi bir süredir oyun sektörüne girebilmek için çeşitli hamleler ve yatırımlar yapıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Netflix, ilk oyun stüdyosunu satın aldı.

Netflix, Night School Studio'yu Satın Aldı

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Netflix, Night School Studio isimli ödüllü oyun stüdyosunu satın aldı. Bu da Netflix'in ilk oyun stüdyosu anlamına geliyor. Night School Studio, özellikle Oxenfree isimli oyunla tanınıyor diyebiliriz. Stüdyonun diğer oyunları ise Afterparty ve Next Stop Nowhere.

Night School Studio ve Netflix'in arasında aslında doğal bir uyum olduğunu söyleyebiliriz ki CEO'lardan da aynı açıklama geldi. Night School Studio'nun oyunları, özellikle Oxenfree, hikaye tabanlı daha çok öyküye odaklanan bir yapıya sahip. Bu durum da Netflix'in tam olarak istediği bir şey. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim