Anlık Bildirim

Popüler dedektiflik dizisi Luther'ın filmi geliyor: Netflix'te yayınlanacak

2010 yılında başlayan ve 2019 yılında sonlanan popüler dedektiflik dizisi Luther'ın filmi için sevindiren gelişme. Film, Netflix'te yayınlanacak; Cynthia Erivo ve Andy Serkis kadroya katıldı.

Netflix'ten Luther filmi geliyor Tam Boyutta Gör

Özellikle dizi sektöründe dedektiflik temasının bir hayli ilgi gördüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz. Dedektiflik dizileri arasında da sevilen yapımlardan olan Luther'dan güzel bir haber geldi.

Luther'ın Filmi Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Netflix'in yaptığı açıklamaya göre Luther filmi resmi olarak onaylandı. Filmde başrol olarak yine başarılı oyuncu Idris Elba'yı izleyeceğiz. Elba'ya bir başka başarılı oyuncu Andy Serkis ve Cynthia Erivo eşlik edecek ilk oyuncular arasında. Dizinin yaratıcısı Neil Cross yine projenin başında olacak. Henüz net olmasa da beşinci sezonun yönetmeni Jamie Payne'nin film için dönmesi bekleniyor.

Filmde Andy Serkis, hikayenin suçlusunu canlandıracak, Cynthia Erivo ise Luther'ın baş düşmanı rolünde oalcak. Ne yazık ki şu an için başka hiçbir bilgi bilinmiyor.

Luther dizisi 2010 yılında başlamış ve 2019 yılında beşinci sezonuyla yayın hayatı bitmiş bir dizi. Özellikle ilk sezonu ile gayet sevilen bir dedektiflik dizisi olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim