Anlık Bildirim

Netflix ücretsiz aboneliği test etmeye başladı

Netflix platformu yeni ücretli aboneler kazanabilmek adına Kenya’da 18 yaş üzeri Android kullanıcıları için ücretsiz bir abonelik seçeneğini test etmeye başladı.

Netflix ücretsiz mi oluyor? Tam Boyutta Gör

Dijital dünyada içerik platformlarının genel olarak ücretsiz abonelik seçeneğinden kaçındığını görüyoruz. Spotify gibi reklam odaklı seçenekler olsa da bir veya iki aylık deneme süresi sonrasında ücret tahsili ağır basıyor. Hatta Exxen gibi 7 günlük süre sonrasında reklamlı aboneliklere dahi ücret istendiği oluyor. 

Netflix ücretsiz aboneliği test ediyor

Ücretsiz abonelik seçeneği istenmese de aslında yeni ücretli aboneler getirmesi açısından oldukça önemli. Bunun farkında olan Netflix ilk etapta Kenya’da ücretsiz aboneliği test etmeye başladı. 

Netflix’in daha önce bazı özellikleri kırparak içerikleri üye olmadan izleme imkânı sunduğunu biliyoruz. Kenya’da ise 18 yaş üzeri sadece Android kullanıcıları için kırpılmış bir seçenek kullanıma sunuldu. 

Bu ücretsiz abonelik seçeneğinde çevrim dışı izleme için indirme imkânı mevcut değil. İçerikleri yine harici ekranlara yansıtamıyorsunuz. Haliyle daha önce Netflix abonesi olmamak gerekiyor. 

Netflix önemli pazarlarda durgunluğa girdiği için gelişmemiş veya gelişmekte olan pazarlara bu tür kampanyalar sunarak ücretli abone sayısını arttırmaya çalışıyor. Ücretsiz seçenek platforma ekstra bir yük olacak ancak getirisinin daha fazla olduğu düşünülüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim