Anlık Bildirim

OnePlus eski kurucusu iddialı bir kulaklık modeli ile geliyor

OnePlus kurucusu Carl Pei’nin yeni girişimi, ilk ürünü Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklık modelini ay sonunda piyasaya sürüyor. Özellikleri ve fiyatı çok iddialı.

Nothing ear (1) çok iddialı Tam Boyutta Gör

Kurucusu olduğu OnePlus firmasını bıraktıktan sonra Nothing adlı yeni bir aksesuar girişimi kuran Carl Pei, ay sonunda ilk ürününü tanıtmaya hazırlanıyor. Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklık fiyatıyla çok iddialı. 

Nothing ear (1) özellikleri ve fiyatı

Bir dönem Essential firmasının patentlerini satın alarak da gündeme gelen Carl Pei, ilk önce Essential olarak düşündüğü firma ismini Nothing olarak değiştirmişti. Haliyle ürünler de Nothing markası altında piyasada olacak. 

İngiltere ağırlıklı olarak çalışan Nothing ilk ürününü de bu ülkede piyasaya sürüyor. Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ve 99$ seviyesinden satılacak. 

27 Temmuz’da piyasaya çıkacak olan kulaklık ile ilgili Pei’nin paylaşımları var ancak bu nihai sürüm mü yoksa prototip görseli mi bilinmiyor. Birinci sınıf diyebileceğimiz bir firmanın 99$ fiyatlı ANC kulaklığı pazarı oldukça hareketlendirecektir ancak özellikle Çin cephesinden daha uygun fiyatlı rakipler de yok değil. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim