Anlık Bildirim

Intel'in IDF 2010 programı netleşiyor

Intel, endüstrinin merakla beklediği Intel Geliştiriciler Forumu 2010 (IDF '10) için takvime yönelik bazı detayları açıkladı. 13-15 Eylül tarihlerinde San Francisco'daki Moscone Center West'te düzenlenecek olan etkinliğin açılış konuşmasını, Intel tepe yöneticisi Paul Otellini yapacak ve şirketin Computing Continuum yaklaşımındaki yenilikleri anlatacak.

İkinci gün açılış konuşması Intel'in Gömülü Sistemler ve İletişim Grubu genel yöneticisi, Doug Davis ile, Intel Yazılım ve Servisler Grubu genel yöneticis Renee James yapacak ve muhemelen Atom işlemci ailesinin potansiyeli üzerinde duracaklar. IDF'in son gününde ise mikrofunu Intel'in teknolojiden sorumlu üst yöneticisi Justin Rattner devralacak.

Sandy Bridge tabanlı yeni nesil işlemciler olmak üzere, Intel'in yakın ve orta vadede planları hakkında açıklamalar yapması beklenen Rattner'ın, 2011 haritasına ilişkin detayları da anlatabilir. IDF 2010 genel olarak Sandy Bridge, Atom, Atom Z6xx (akıllı telefonlar), bulut bilgi-işlem, gömülü sistemler, SSD ve USB 3.0 etfrafında şekillenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim