Anlık Bildirim

Nvidia, ekran kartı sektörü hakkında yeni açıklamalarda bulundu: Üretim arttırılabilir

Ekran kartı sektöründe madencilik ve stok sıkıntıları devam ederken Nvidia'dan açıklama geldi. Şirket, tedarik sorunlarının 2022'nin ikinci yarısında düzeleceğini düşünüyor.

Nvidia, ekran kartı stok sıkıntıları 2022 ortalarında bitecek Tam Boyutta Gör

Ekran kartı sektöründe yaşanan tedarik sorunları hakkında Nvidia’dan yeni bir açıklama paylaşıldı. PCMag’in haberine göre UBS Global TMT konferasında küresel çip sıkıntısının neden olduğu kötü durumu iyileştirmek için Nvidia'nın attığı adımlardan bahseden Nvidia Finans Direktörü Colette Kress, ''Şirket bir bütün olarak daha fazla tedarik sağlamaya devam etmek için uygun çalışmaları yapacak'' sözlerini dile getirdi.

Ekran kartı sektörü normale dönebilir

Şirketin ekstra üretim kapasitesi hakkında daha fazla çalıştığını ve ortaklar ile anlaşarak RTX 4000 serisi gibi kartların üretimini arttırabileceklerini öne süren Kress, ayrıca ''Gelecek yılın ikinci yarısına baktığımızda arz açısından daha iyi bir durumda olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında tedarik sorunlarının 2022 yılının büyük çoğunluğunda devam edeceğini söyleyen Nvidia CEO'su Jensen Huang'a kıyasla, Colette Kress'in açıklamalarının daha iyimser olduğunu söyleyebiliriz. Şirketin üretimi arttırması ile beraber ekran kartı sektörü yavaş bir şekilde eski haline geri dönebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11080 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim