Anlık Bildirim

OnePlus 8 Pro 120Hz ekranla gelebilir

Mayıs ayında 90Hz hızlı ekranıyla kullanıcıları büyülemeyi başaran OnePlus 7 Pro, Google’ın da bu yola girmesinde etki sahibi olmuştu. Yeni bilgiye göre ise yeni model 120Hz ekranla gelecek.

OnePlus 8 Pro 120Hz ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

OnePlus tarafından daha önce de duyurulduğu üzere, yeni çıkan modeller 90Hz ekranla gelecek. Bu bilgi, her ne kadar firmanın yönetimi tarafından resmi olarak duyurulmuş olsa da daha hızlı bir ekranın cihazlarda olmayacağı anlamına gelmiyor. 

Endüstri kaynaklarından Max J. tarafından Twitter’da paylaşılan bir fotoğraf, söylentilerin tekrar başlamasına sebep oldu. Genelde Samsung hakkında sızıntılarıyla öne çıkan Max J. bu kez kendisi tarafından doğrulandığı üzere OnePlus 8 Pro’nun ekranıyla ilgili bilgi paylaştı.

Sızıntının doğru çıkması durumunda, Razer Phone haricinde bir OnePlus da 120Hz hızında bir ekrana sahip telefon satışa sunmuş olacak. Firmanın standart modeli OnePlus 8’de ise 90Hz bir ekran olması bekleniyor.

OnePlus 8 ve 8 Pro’nun tanıtımına hâlâ aylar olsa da bazı sızıntılar sayesinde cihazların tahmini görünüşünü bile öğrenmiş durumdayız. Bu bilgiler ışığında cihazlarda tıpkı Samsung amiral gemisi modelleri gibi ekran deliği olacağını ve arka tarafta standart modelde üç, pro modelde dört kamera yer alacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim