Anlık Bildirim

OnePlus mekanik bir klavye hazırlıyor

Keychron girişimi ile ortaklık yapan OnePlus gelecek yıl mekanik bir oyuncu klavyesi piyasaya sürecek. Klavyenin geniş özelleştirme seçenekleri olacağı açıklandı. 
OnePlus Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon ile başladığı macerasında tablet, kulaklık, şarj adaptörü, oyuncu monitörü gibi farklı sektörlere adım atan OnePlus şimdi yeni bir proje başlatıyor. OnePlus Featuring kapsamında pek çok farklı marka ile iş birliği yapacak olan firma ilk adımı oyuncu klavyesi ile atıyor.

OnePlus klavye neler sunacak?

OnePlus oyuncu klavyesi, forumlarda yapılan oylama sonucunda kullanıcılardan en çok oyu alan proje olmuş. Bunun üzerine OnePlus Featuring kapsamında Keychron firması ile iş birliğine gidilmiş. Keychron yaklaşık 5 yıldır sektöre beğenilen klavyeler üretiyor.

OnePlus mekanik oyuncu klavyesi özelleştirilebilir tuşlardan oluşacak. Bunun haricinde klavyenin teknik detayları hakkında bilgi verilmemiş. OnePlus gelecek yılın ilk aylarında klavyesini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Oyuncu klavyesi segmenti oldukça popüler ve bir o kadar da kalabalık. Bu kalabalık içerisinde sıyrılabilmek özellikle global ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde fiyat-performansa oynayarak oluyor. OnePlus ilk etapta kendi kitlesi ile pazar payı arayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim