Anlık Bildirim

Opera'nın oyuncu odaklı tarayıcısı Opera GX, mobil cihazlara geliyor: Beta sürümü erişime açıldı

Neredeyse her üründe veya platformda karşımıza çıkan oyuncu odaklı hizmetlerin yeni üyelerinden Opera'nın oyuncu odaklı internet tarayıcısı Opera GC mobile geliyor.

Opera GX, mobil cihazlarda erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın ilk oyuncu odaklı internet tarayıcılarından olan Opera'nın tarayıcısı Opera GX, mobil cihazlar için duyuruldu ve beta sürecinin başladığı açıklandı.

Opera GX Mobile Geliyor

2019 yılında erişime açılan oyuncu odaklı tarayıcı Opera GX, erken erişim sürümü da olsa artık mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Android sahipleri buradan, iOS sahipleri buradan uygulamayı indirerek test edebilir. Uygulamanın henüz beta aşamasında olduğunu ve hatalar olabielceğini belirtelim.

Opera GX'in mobil versiyonuna kısa bir bakış attığımızda, normal sürümdeki gibi çeşitli renk seçeneklerine sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca yine normal sürümde olduğu gibi ana sayfada ücretsiz oyunlar gösteriliyor ve ilgi alanınıza göre son dakika haberleri bulunuyor. 

Opera GX'in masaüstü cihazlarda son derece kullanışlı olduğunu söylemek gerek. Şu anda masaüstü tarayıcısındaki QR kodu ile birlikte bilgisayarınızı, mobil cihazınıza da bağlayabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim