Anlık Bildirim

Reklam engelleme özellikli Samsung Internet tarayıcı, Windows için yayınlandı

Samsung Internet, reklam engelleme, resim içinde resim gibi özellikleriyle Samsung telefonlarda Chrome'a en iyi alternatiflerden biri. Web tarayıcı şimdi Windows PC'ler için yayınlandı.
samsung internet windows indir Tam Boyutta Gör
Samsung Internet tarayıcısı artık Windows PC’lerde de kullanılabiliyor. Arayüzüyle Google Chrome’a oldukça benzeyen tarayıcı, Microsoft uygulama mağazası üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Samsung Internet, reklam engelleme özelliğiyle geliyor ancak bu seçenek varsayılan olarak kapalı. Kullanıcı, ihtiyaçlarına göre reklam engelleme düzeyini temel veya agresif olarak ayarlayabiliyor. Tarayıcının mobil sürümünde olduğu gibi web sitesi karanlık modu desteklemese dahi siteyi karanlık modda görüntüleyebiliyor.

Yer imleri, ayarlar ve Samsung telefondaki açık sekmelerin senkronize edilmesi için kullanıcının Samsung Cloud hesabına giriş yapması gerekiyor. Ancak bunun için hem ayrı Samsung Account uygulaması yüklemek gerekiyor hem de oturum açma bilgileri henüz Samsung Pass’ten aktarılamıyor. Eklenti desteği var ve kullanıcı uzantı butonuna tıkladığında Chrome Web Mağazası’na yönlendiriliyor. Yükleme butonu gri renkte olduğundan özelliğin henüz tam olarak çalışmadığını söyleyebiliriz.

Samsung Internet, Google Chrome ve Microsoft Edge ile aynı Chromium motorunu kullanıyor. Dolayısıyla tarayıcı kullanma deneyimi büyük ölçüde Chrome ve rakipleriyle aynı. Ancak, ilk sürümde çeviri sorunu (bazı metinlerin Korece görünmesi) kaydırma gecikmesi yaşandığı ve performansın beklendiği gibi olmadığına dair geri bildirimler var.

Samsung Internet, Windows 10 ve 11 64-bit sürüm çalıştıran bilgisayarlara indirilebiliyor. Tarayıcıyı buradan yükleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7540 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yazılım Windows
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim