Anlık Bildirim

Apple'dan otomobiline yönelik alan adları

Geride bıraktığımız yıl içerisinde kendi otomobil modeli üzerinden çalıştığı yönünde bilgiler ortaya çıkan Apple, bu konuyu yeniden gündeme getiren alan adı kayıtlarıyla karşımızda.
Uzun süredir tamamen elektrikli kendi otomobil modeli üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler gelen Apple, kayıt altına aldığı alan adlarıyla bu açıdan yeniden gündeme geldi.
İlk olarak MacRumors sitesi tarafından ortaya çıkartılan habere göre Apple, "apple.car, apple.cars ve apple.auto" alan adlarını sahibi duruma geldi. Şirketin bu alan adlarını şimdilik "Project Titan" olarak adlandırılan tamamen elektrikli otomobil modeli için aldığı düşünülürken, şirket bildiğiniz gibi uzun zamandır CarPlay teknolojisi ile otomobil sektöründe aktif olarak yer alıyor ve alan adlarının bu alana yönelik olabilecekleri de tahmin ediliyor.
Tesla, Ford ve GM gibi önemli otomobil firmalarından birçok tecrübeli mühendisi bünyesine katan Apple, ortaya atılan bilgiler doğru çıkarsa 2019 ila 2020 yıllarına kadar çalışmalarını tamamlayarak otomobil pazara girmeyi hedefliyor. Artık gizli saklı çok fazla işlemin gerçekleşmediği teknoloji dünyasında bu dedikodulara da büyük doğruluk payı veriliyor ve süreç için ilk olarak Elon Musk'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama akıllara geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim