Anlık Bildirim

UPS'in Pixar filminden fırlamış elektrikli kamyonları yıl sonuna kadar yollarda

UPS, araç filosunu elektrikli kamyonlarla donatmaya devam ediyor. Şirketin elektrikle çalışan fütüristik görünümlü 35 adet modüler teslimat kamyonu Londra ve Paris'te test edilecek.
Yakıtla çalışan kamyonlardan vazgeçip elektrikli modellere yönelen UPS, bu işten çok kârlı çıkacak gibi görünüyor. Şirket, elektrikle çalışan 35 adet modüler teslimat kamyonu geliştirmek için Birleşik Krallık merkezli bir otomotiv şirketi olan Arrival ile işbirliği yapıyor.
Dünyanın en büyük lojistik ve kargo şirketlerinden biri olan UPS, yıl sonuna kadar Pixar'ın Arabalar filminden fırlamış gibi görünen bu kamyonları test etmeye başlayacak. Oldukça hafif bir kasaya sahip olan araçlar, 240 km menzil sunuyor. Şirket yeni kamyonların menzilinin, günümüzde lojistik şirketleri tarafından kullanılan mevcut elektrikli araçlardan daha yüksek olduğuna dikkat çekiyor.
UPS, farklı boyutlarda prototipler geliştirmek için 2016'dan beri Arrival ile çalıştığını söyledi. Şirketin şu anda Avrupa'da ve ABD'de 300'den fazla elektrikli aracı ve yaklaşık 700 hibrit elektrikli aracı var.

Fütüristik görünümlü kamyonlar bu yıl test edilecek

Yeni kamyonlar elektrikle çalıştıkları için sıfır egzoz emisyonu gibi önemli bir avantaja da sahipler. Ayrıca son derece gelişmiş bir araç ekranı ve sürücülerin güvenliği artırmak ve yorgunluğunu azaltmak için Gelişmiş Sürücü Yardım Sistemleri (ADAS) ile donatıldıklarını belirtelim.
Şöforler için geniş bir görüş açısı sunan ön camları ile oldukça fütüristik göründüklerini de söylemek gerek. UPS, bu yılın sonuna kadar Londra ve Paris'te 35 modüler elektrikli teslimat kamyonu filosunu test etmeye başlayacağını söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7561 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli araç ve
2 etiket daha ups teslimat kamyonu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim