Anlık Bildirim

Pentagon'un gizemli UFO videolarıyla ilgili raporu bu hafta yayınlanıyor

Pentagon, yayınladığı UFO videolarıyla ilgili bu hafta ABD Kongresi'ne bir rapor sunacak. Raporun, videolardaki tanımlanamayan cisimlerin ABD güvenliğine oluşturduğu tehditlere odaklanması bekleniyor.

Pentagon'un gizemli UFO videolarıyla ilgili raporu bu hafta yayınlanıyor Tam Boyutta Gör

ABD Savunma Bakanlığı'nın yayınladığı gizemli UFO videoları bildiğiniz gibi bir süredir gündemi meşgul ediyor. Pentagon şimdi bu UFO görüntüleriyle ilgili ABD Kongresi'ne gizli olmayan bir rapor sunacak. Söz konusu raporun Haziran ayının ilk haftasında yayınlanacağı belirtildi.

ABD ordusu tarafından görüntülenen UFO videoları ilk kez 2017 yılında The New York Times gazetesi tarafından sızdırılmıştı. Videolar daha sonra Pentagon tarafından da doğrulandı ve Pentagon 2020 yılında tarihinde bir ilki gerçekleştirerek resmi UFO videolarını yayınladı. Bu olayın üzerinden yaklaşık bir yıl sonra şimdi gündem yine yeni UFO videolarıyla çalkalanmaya başladı.

Pentagon'un geçtiğimiz haftalarda yayınladığı yeni videolarda, herhangi bir itki sistemine veya kanata sahip olmadığı görülen tanımlanamayan bir cismin Dünya atmosferinde yüksek hızlarda hareket ettiğini gözleniyor. Videolarda ayrıca ABD Donanması'ndan pilotların gözlemlerini büyük bir şaşkınlık içerisinde kaydettiğini görüyoruz.

ABD Donanması'nın Nisan ayındaki UFO gözlemi:

Görüntülerdeki tanımlanamayan cisimlerle ilgili elbette epey bir söylenti var, ancak ne Pentagon ne de herhangi bir araştırmacı bu ilginç duruma henüz kesin bir açıklama getirebilmiş değil. ABD Ordusu, söz konusu kliplerin şu anda "tanımlanamayan hava olayı" (Unindentified Aerial Phenomena) olarak değerlendirildiğini söylüyor.

2008-2017 yılları arasında Pentagon'da U.F.O. araştırma programının başında görev yapan Luiz Elizondo, CBS News'e yaptığı açıklamalarda,"Saatte 21 bin kilometre hızla uçabilen, radarlara yakalanmayan ve herhangi bir itki sistemine veya kanatlara sahip olmayan bir teknoloji düşünün...Gördüğümüz şey işte tam olarak bu." ifadelerini kullandı.

Pentagon'un bu hafta yayınlaması beklenen raporda UFO gözlemlerinin detaylarına inilecek. Videolardaki cisimler herhangi bir devlete veya kuruma ait olabilir mi, bu cisimler ABD güvenliğine tehdit oluşturuyor mu gibi konularda analizlerin paylaşılması bekleniyor. Pentagon raporu halka açık bir şekilde yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim