Anlık Bildirim

Pentagon UFO'lar hakkındaki bilgileri ve görüntüleri halka açtı: İşte web adresi

Pentagon, tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) hakkında gizliliği kaldırılmış bilgilerin ve görüntülerin yayınlandığı bir web sitesi açtı. Söz konusu sitede UFO'larla ilgili raporlar ve görüntüler var.
Pentagon UFO'lar hakkındaki bilgileri halka açtı: İşte web adresi Tam Boyutta Gör
ABD Savunma Bakanlığı UFO'lar hakkında bilgi ve videolar içeren bir web sitesi açtı. Artık dileyen herkes, ABD hükümetinin tanımlanamayan hava fenomeni (UAP) olarak adlandırdığı tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) hakkındaki gizliliği kaldırılmış raporları okuyabilecek ve bunla ilgili görüntüleri izleyebilecek.

2022 yılında Pentagon bünyesinde Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi (AARO) kuruldu. Askeri tesisler üzerinde veya yakınında tanımlanamayan fenomenleri tespit etmek ve tanımlamak için kurulan AARO, UFO'ları anlama çabaları konusunda kamuoyuna bilgi sağlamak için "www.aaro.mil" web sitesini açtı.

Pentagon UFO'lar hakkındaki bilgileri halka açtı: İşte web adresi Tam Boyutta Gör

Son 17 yılda 500'den fazla UFO vakası

Söz konusu web sitesinde şu anda  ABD ordusu ve pilotları tarafından çekilen sekiz video mevcut.. Görüntülerde gökyüzünde hızla hareket eden garip şekilli nesneler görülüyor. Ayrıca UFO raporları, transkriptler, basın bültenleri ve kamu için yararlı olabilecek diğer kaynaklar (uçak, balon ve uydu izleme siteleri) var.

Pentagon UFO'lar hakkındaki bilgileri halka açtı: İşte web adresi Tam Boyutta Gör
Pentagon'un Anomali Çözüm Ofisi (AARO) Direktörü Sean Kirkpatrick, platformun iki amaca hizmet edeceğini söyledi: Kurumun UFO'larla ilgili keşiflerini kamuoyuna duyurmak ve halka gözlemlerin ayrıntılarını içeren raporlar sunmak. Pentagon'un Ocak ayında yayınladığı bir rapora göre Ağustos 2022 itibarıyla son 17 yılda 500'den fazla UFO vakası kaydedildi.
Kaynakça https://www.aaro.mil/ https://www.cbsnews.com/news/pentagon-ufo-website-declassified-info-uaps-all-domain-anomaly-resolution-office/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5166 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pentagon, UFO ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim