UFO Haberleri

Etiket
Son dakika ufo haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), ufo hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
1 VİDEO 33 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Ufo Son Dakika Haberleri

Güncel Ufo Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika ufo haberleri de dahil olmak üzere ufo ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 1 video, 0 galeri ve 32 adet ufo haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 2 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

ufo İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel ufo haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Ufo Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni ufo haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son ufo haberlerini okuduktan sonra, Zamazingo İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

UFO Hakkında 🛸

UFO (İngilizce: "Unidentified Flying Object", Türkçe: "Tanımlanamayan Uçan Nesne"); bilimsel bir açıklaması olmadığı ve genellikle dünya dışı yaşam taşıdığı iddia edilen gizemli nesne. Türkçede uçan daire kavramı da sıklıkla UFO anlamında kullanılır. UFO fenomenleri bazen sadece gözlemcilerin iddiasından, bazen de çeşitli kayıt cihazlarıyla elde edilen görüntü veya seslerden ibarettir. UFO'larla ilgili kayıt ve iddiaları inceleyen kişilere ufolog, bu uğraşa ise ufoloji adı verilir.

Daha öncesinde de UFO gözlemleri yapılmış olmakla birlikte, gözlem raporları 1950’li yıllardan itibaren, özellikle ABD’de büyük bir artış göstermiştir. Bu yıllardan itibaren günümüze kadar on binlerce UFO iddiası kaydedilmiştir.

UFO hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim