Anlık Bildirim

PEPE balinası büyük zarar etti

Sonnn haftalarda büyük çıkış yakalayan ve 1 milyar dolar hacmin üzerine çıkan PEPE düşüşe geçti. Bir PEPE balinası bu düşüşten büyük zarar etti.                 
PEPE balinası büyük zarar etti Tam Boyutta Gör
Son haftaların popüler kripto parası PEPE, hafta sonu aşağı yönlü hareketini sürdürdü. PEPE, zirve seviyelerden yüzde 42’ye yakın değer kaybetti. Bu durum bir PEPE balinasında ciddi zarara yol açtı. Lookonchain’e göre balina, 5 Mayıs’ta ortalama 0,000003122 dolardan 962,3 milyar PEPE satın almıştı. 3 milyon dolarlık PEPE alan balina, PEPE’nin değer kaybıyla birlikte 600.000 dolar zarar yazmış oldu.

Binance listeleme haberiyle 6 Mayıs’ta tarihi zirvesini gören PEPE, yönünü aşağı çevirdi. PEPE’deki düşüş yüzde 40’ın üzerine çıktı. Bu düşüş yüksek seviyelerden alım yapan yatırımcıları zarara uğrattı. Zarara uğrayanlar arasında bir PEPE balinası olduğu da ortaya çıktı. Bu durum bir PEPE balinasında ciddi zarara yol açtı. Lookonchain’e göre balina, 5 Mayıs’ta ortalama 0,000003122 dolardan 962,3 milyar PEPE satın aldı. PEPE, o günden bu yana yüzde 40’ın üzerinde düşüş yaşadı. 

CoinGecko’ya göre PEPE, o zamandan bu yana ATH’ından yüzde 42 düştü. Balinanın PEPE varlıkları, şu anda 2,4 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim