Anlık Bildirim

PES ve Atalanta anlaştı: FIFA, 4. İtalyan takımını da kaybetti

PES ve geçtiğimiz yıllarda Juventus ile yaptığı anlaşmayı 3 İtalyan takımıyla daha yaptı. Juventus, Roma ve Napoli'nin ardından Atalanta da PES ile anlaştı.

PES ve Atalanta anlaştı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami'nin yaptığı popüler futbol oyun serisi PES, bir yeni takımla daha anlaşma yaptı. 

PES ve Atalanta Anlaştı

İtalya Seri A'nın son dönemdeki başarılı takımlarından Atalanta, PES ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladı. Atalanta'nın “Resmi Futbol Oyunu Partneri” olarak KONAMI, Atalanta logo ve formalarını 2021/22 futbol sezonunun başlamasıyla gerçek zamanlı futbol oyunlarında kullanabilecek. 

Bu anlaşma PES'in daha önce yapmış olduğu Juventus, Roma ve Napoli takımları ile yaptığı anlaşmaların devamı niteliğinde. Bu da demek oluyor ki FIFA'nın yeni oyunun Juventus gibi diğer takımların da resmi ismi bulunmayacak.

Konami Digital Entertainment B.V. başkanı Naoki Morita, konuyla ilgili duygularını, “Bir yandan eFootball PES serisinin geleceğiyle ilgili yepyeni duyuruların hazırlıkları sürerken, Avrupa futbolunun parlayan yıldızı Atalanta B.C. ile gerçekleşen bu çok özel işbirliğini duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Partner Kulüplerimizle omuz omuza ilerlemeye tüm dünyadan futbolseverlere keyifli oyunlar sunabilmek adına çok önem veriyoruz.”, sözleriyle ifade etti. 

Anlaşma için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13388 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pes, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim