Anlık Bildirim

Söylentilere göre yeni Switch modeli Eylül 2021'de çıkacak

Geçtiğimiz saatlerde Bloomberg'in aktardığına göre yeni Nintendo Switch modeli bu yılın eylül ayında çıkış yapacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni Switch modeli Eylül 2021'de çıkabilir Tam Boyutta Gör

Çıktığı günden bugüne kadar oyuncuların bir hayli sevdiği ve özellikle içerisinde bulunduğumuz dönemde PlayStation 5 ve Xbox Series gibi yeni nesil konsollardan daha fazla ilgi gören Nintendo Switch'in yeni modeli ile ilgili güçlü bir söylenti ortaya çıktı. 

Yenilenen Switch Modeli Eylül'de Gelebilir

Bloomberg'in yaptığı habere göre yenilenmiş Switch konsolu bu yılın sonlarında eylül - ekim aylarında çıkması bekleniyor. Temmuz ayında da üretimin başlaması planlanıyor. Elbette yalnızca bir söylenti bu haber ancak haberi Bloomberg yaptığı için doğruluk payının çok yüksek olduğunu bilmekte fayda var. Ayrıca yeni Switch modelinin E3 2021'den önce tanıtılması bekleniyor. 

Yenilenen Switch modeli Nvidia'nın başarılı teknolojisi DLSS'e, daha hızlı bir CPU ve 7 inçlik 720p OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca standart sürümün aksine 300 dolardan değil 350 veya 400 dolardan satışa çıkması bekleniyor. Son olarak Nintendo Switch'in bu yıl içerisinde çip krizinden dolayı daha az Switch üreteceği açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim