Anlık Bildirim

Philips ses sistemi entegre dev bir monitör tanıttı

Philips Momentum 558M1RY monitör modeli 4K çözünürlükte 120Hz tazeleme hızına çıkarken 40W Bowers & Wilkins ses barı ise üst seviye bir ses tecrübesi sunuyor.

Philips ses sistemi entegre dev bir monitör tanıttı Tam Boyutta Gör

Monitör sınıfında son dönemde önemli adımlar atan Philips bu kez ses konusunda hassas tüketicileri hedefliyor. Philips Momentum 558M1RY monitör entegre ses sistemi ile dikkat çekiyor.

Philips Momentum 558M1RY özellikleri ve fiyatı

Philips Momentum 558M1RY monitör modeli 55 inçlik 4K VA panel barındırıyor. DCI-P3 renk uzayının yüzde 95’ini kapsayan monitör 4000:1 kontrast oranına ve griden griye 4ms tepki süresine sahip.

AMD FreeSync Premium Pro standardı sayesinde 4K çözünürlükte 60Hz, Full HD çözünürlükte ise 120Hz tazeleme hızına ulaşabilen ekran griden griye 4ms tepki süresi sunuyor. Eğer DP 1.4 bağlantısı kullanılırsa 4K çözünürlükte de 120Hz elde edilebiliyor.

Ekranda 144 lokal aydınlatma bölesi yer alıyor ve bu sayede 1200 nit parlaklık seviyesine kadar çıkıyor. Bu bakımdan DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip. Arka kısımda 3 kenar RGB aydınlatma ile donatılmış.

Philips ses sistemi entegre dev bir monitör tanıttı Tam Boyutta Gör

Monitörün dikkat çekici kısmı standa entegre Bowers & Wilkins ses barı. 40W ses sisteminde iki tweeter, iki orta hoparlör ve bir bass woofer yer alıyor. Sistem 2.1 kanal ses üretebiliyor. Bu sistemi Bluetooth üzerinden da harici cihazlara bağlayabiliyorsunuz. Philips Momentum 558M1RY için 1299 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim