Anlık Bildirim

PlayStation 5'in ve aksesuarlarının yüksek çözünürlüklü görselleri paylaşıldı

Tasarımı ile birçok oyun severin beğenisini kazanan, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in ve aksesuarlarının yüksek çözünürlüklü görselleri paylaşıldı.

PlayStation 5'in ve aksesuarlarının yüksek çözünürlüklü görselleri paylaşıldı

Sony'nin yeni nesil için hazırladığı oyun konsolu PlayStation 5'in çıkışına çok az bir süre kaldı. Konsolun kendisi zaten bir süre önce tanıtılmış olsa da oyun severlerin en sevdiği içeriklerden biri olan kutu açılımı videoları, PlayStation 5 için Türkiye'de henüz yayınlanmadı. Xbox'ın yeni nesil konsolları ise yavaş yavaş tüm dünyaya dağıtılmaya başlandı.

Geçtiğimiz saatlerde PlayStation 5'in kendisinin ve tüm aksesuarlarının bulunduğu yüksek çözünürlüklü görseller paylaşıldı. Görsellerde hem konsolun dijital versiyonunu hem de normal versiyonunu görebiliyoruz. Bunların haricinde konsolun kamerasını, kontrolcüsünü, kumandasını ve kulaklığını detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Özellikle üzerlerinde kabartmalı bir şekilde logoların olması oldukça güzel duruyor.

Bahsi geçen görsellerin tamamını aşağıda bulabilirsiniz. PlayStation 5'in diskli olan sürümü 19 Kasım'da Türkiye'de çıkacak. Şu an için fiyatı 8299 TL. Dijital versiyonu ise Türkiye'ye 2021'de gelecek ancak fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8725 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim