Anlık Bildirim

Sony'nin yeni konsolu PS5 Slim'in çıkış tarihi belli oldu

Sony'nin tasarımıyla eleştirilen yeni oyun konsolu PS5 Slim modelinin çıkış tarihi belli oldu. PS5 Slim çıkmadan önce Spider Man hayranları için de bir sürpriz gelecek.
sony ps5 slim oyun konsolu ne zaman çıkacak işte çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Sony, geçtiğimiz hafta PlayStation 5’in yeni versiyonunu tanıttı. PS5 Slim olarak adlandırılan yeni model, orijinalinden biraz daha ufak ve daha ince hatlara sahip. Yeni PS5 modelini bekleyenler için güzel haber; PS5 Slim ne zaman çıkacak? belli oldu. İşte PS5 Slim çıkış tarihi:

10 Kasım'da Amerika'da satışta

Sony, yeni PS 5 modelinin Kasım ayında piyasaya çıkacağını belirtmişti ancak net bir tarih paylaşmamıştı. PS5 Slim dijital ve diskli versiyonu 10 Kasım 2023’te Amerika’da çıkacak. İki gün önce de Spider Man 2 oyunuyla gelen PS5 Slim piyasaya sürülecek.

PS5 Slim, yeni bir teknolojiyle gelmiyor. Ancak dijital sürüm tercih edildiğinde 1TB SSD ve takılabilir Ultra HD Blu-ray disk sürücü içeren bir paket sunuluyor. PS5 Slim, mevcut modele göre %30 daha az yer kaplarken, %24 oranında daha hafif.

Diskli ve dijital sürüm satılacak

PS5 Slim diskli sürüm yurt dışında orijinaliyle aynı fiyata (500 dolar) satılacak. PS5 Slim dijital versiyon fiyatı ise 450 dolar ancak disk sürücü isterseniz 80 dolar ayrıca ödemeniz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16144 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim