Anlık Bildirim

PlayStation CEO'su, VR'nin parlak geleceğinin yıllarca uzakta olduğunu söylüyor

Sanal gerçeklik teknolojisi hakkında konuşan PlayStation CEO'su Jim Ryan, VR'nin en az 2022'ye kadar etkileşimli eğlencenin anlamlı bileşeni olmayacağını söyledi.

PlayStation CEO'su, VR'nin parlak geleceğinin yıllarca uzakta olduğunu söylüyor

PlayStation 5'in piyasa sürülmesine az bir zaman kalmışken gözler PSVR'a çevrildi. Şirket şimdiye kadar bu konuda net bir açıklama yapmazken The Washington Post ile yaptığı röportajda PlayStation CEO'su Jim Ryan, PSVR'nin geleceği hakkında önemli bilgiler verdi. Jim Ryan, sanal gerçeklik söz konusu olduğunda şirketin hızlı bir ilerleme içinde olmayacağını belirtti.

Ayrıca Ryan, şirketin şu anda PS5'e özgü bir VR gözlüğü yapmayı planlamadığını da doğruladı. PS4 VR gözlüğünü yeni nesil konsolla kullanmak isteyen oyuncular, Sony'nin ücretsiz olarak sunduğu bir adaptörü temin etmek zorunda kalacaklar.

Yakın gelecekte mümkün görünmüyor

Washington Post ile yaptığı röportajda PlayStation CEO'su Jim Ryan, VR'nin fiilen başlamasının birkaç yıl sürebileceğini söyledi.

PlayStation CEO'su Jim Ryan: "PlayStation, VR'ye inanıyor. Sony, VR'ye inanıyor ve gelecekte bir noktada VR'nin etkileşimli eğlencenin anlamlı bir bileşenini temsil edeceğine kesinlikle inanıyoruz. Bu yıl olacak mı? Hayır. Önümüzdeki yıl olacak mı? Hayır. Ama bir aşamada gelecek mi? Buna inanıyoruz. Ve PlayStation VR ile edindiğimiz tüm deneyimlerden çok memnunuz ve bunun bizi gelecekte nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. " ifadelerinde bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5389 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, psvr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim