Anlık Bildirim

PlayStation uygulaması büyük bir güncelleme aldı: Konsolu uzaktan yönetim, özel PS5 yönetimleri ve daha fazlası

PlayStation'ın mobil uygulaması birçok özelliğin geldiği büyük bir güncelleme aldı. Güncelleme ile mobil uygulamada 15 kişiye kadar oluşturulan gruplarda sesli sohbetler gerçekleştirilebilecek.

PlayStation uygulaması büyük bir güncelleme aldı: Konsolu uzaktan yönetim, özel PS5 yönetimleri ve daha fazlası

PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden önce Sony, Android ve iOS için PlayStation uygulamasına büyük bir güncelleme yaptı. Güncelleme ile, tamamen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, sesli sohbet desteği, yerel PlayStation Store entegrasyonu ve birçok yeni özellik geldi.

Güncellenen PlayStation uygulamasıyla, hem PS4'e hem de PS5'e uzaktan indirme yeteneği geliyor. Ayrıca PS5 sahipleri oyunları uzaktan başlatabilecek. Yeni güncelleme ile gelecekteki PS5 kullanıcıları, uzaktan oyun indirmek için yeterli hafızanın olmaması durumunda uygulamada oturum açarak ve konsolun depolamasını uzaktan yönetebilecek.

 

Güncelleme ile gelen değişiklikler

PlayStation uygulaması, arkadaşlarınızın ne oynadığını hızlı bir şekilde görmenizi ve Kupa Listeniz dahil olmak üzere son oynadığınız oyunların ayrıntılarına erişmenizi sağlayan güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

PS Mesajları uygulaması, PS uygulamasına entegre edilerek arkadaşlarınıza tek bir yerden sorunsuz bir şekilde mesaj gönderebileceksiniz. Bu entegrasyondan sonra PS Mesajları uygulaması durdurulacak. Ayrıca PlayStation Mesajlar uygulamasındaki mesajlarınız güncellenmiş PS uygulamasına aktarılacak.

Kullanıcılar, PS Uygulamasından grup oluşturabilir ve ayrıca akıllı telefonlarınızla 15 kişiye kadar sesli sohbet edebilir.

PS Store, PS Uygulamasında kullanılabilecek ve kullanıcılara daha hızlı, daha sorunsuz bir alışveriş deneyimi sunacak. Kullanıcılar, oyunları ve eklentileri doğrudan PS4 ve PS5'lerine uzaktan indirebilecekler.

PS5 piyasaya çıktığında kullanıcılar, doğrudan PS Uygulamasından PS5'te hızlı bir şekilde oturum açabilecek, oyunları uzaktan başlatabilecek ve depolamayı yönetebilecekler.

PlayStation dünyasından haberdar olmanıza yardımcı olmak için oyun geliştiricilerinin resmi haberlerini ve PS Blog içeriğini görüntüleyebilmenize olanak tanıyan yeni bir Keşfet sekmesi de güncellenen uygulamada yer alacak.

Güncelleme, Play Store ve App Store'da yayınlanmaya başlandı ancak her zaman olduğu gibi yeni güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir.

PlayStation App PlayStation App PlayStation App PlayStation App PlayStation Mobile Inc. Eğlence Ücretsiz

PlayStation App PlayStation App PlayStation App PlayStation App Entertainment Ücretsiz 96 MB

Kaynakça https://blog.playstation.com/2020/10/28/introducing-the-new-playstation-app-redesigned-to-enhance-your-gaming-experiences-on-ps4-and-ps5/ https://www.theverge.com/2020/10/28/21538642/playstation-app-redesign-new-update-ps5-managment Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim