Anlık Bildirim

PlayStation Direct, 2 yılın ardından nihayet Avrupa'ya geliyor

Başka hiçbir aracı kuruluş ile uğraşmadan PlayStation ürünlerini satın alabildiğiniz PlayStation Direct mağazası, 2019 yılındaki Amerika çıkışının ardından nihayet Avrupa'ya geliyor.

PlayStation Direct Avrupa'ya geliyor Tam Boyutta Gör

Özellikle ülkemizde en popüler konsollardan birisi olan PlayStation'ın herhangi bir fiziksel ürününü almak istediğinizde bildiğiniz gibi başka bir teknoloji marketinden almak zorunda kalıyoruz. PlayStation ise 2019 yılında Amerika'da erişime açtığı PlayStation Direct isimli mağaza ile tüm üçüncü parti kuruluşları kaldırmıştı. Bu sistemden de Avrupa'daki oyunculara güzel haber geldi.

PlayStation Direct Avrupa'ya Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre PlayStation Direct, bugün itibarıyla artık Almanya'da da erişime açıldı. Henüz net bir tarih olmasa da önümüzdeki günlerde İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg'da da erişime açılacak. Ne yazık ki Avrupa'daki diğer ülkeler ve Türkiye için ne zaman erişime açılacağına dair hiçbir biligi yok. 

Diğer ülkeler bir yana Türkiye için daha fazla beklememiz de gerekebilir. Bildiğiniz gibi birçok şirket bir servisi Türkiye'ye çok sonra getiriyor. Umuyoruz ki en yakın süreçte ülkemizde de erişime açılır. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim