Anlık Bildirim

Polygon (MATIC) yeni blockchain projesini tanıttı

Polygon (MATIC)'in yeni projesi Avail tanıtıldı. Avail platformdaki çeşitli sorunları giderecek. 12 bin 500 dolar değerinde bedava coin dağıtılacak.

Polygon'un (MATIC) yeni projesi Avail nedir? Tam Boyutta Gör

Polygon, “Güçlü bir genel amaçlı ölçeklenebilir veri kullanılabilirlik katmanı” olarak tanımlanan “Avail”i duyurdu. Ayrıca platform, getiri toplayıcı Pickle.Finance hakkında da bazı yeniliklerden bahsetti.

Polygon, Pazartesi günü yaptığı bir basın açıklamasında, Avail'in bağımsız ve yan zincirleri ile zincir dışı ölçeklendirme çözümlerini hedeflediğini açıkladı. Platform geliştiricileri, 2020'nin sonlarından beri Avail üzerinde çalıştıklarını ve şu anda Devnet aşamasında geliştirilmeye devam edildiğini ifade etti.

Polygon'un (MATIC) yeni projesi Avail nedir? Tam Boyutta Gör

Yapılan açıklamada, ağın Ethereum benzeri ekosistemlerindeki üç ana türe ayrıldığı ifade edildi: Doğrulayıcı Node’lar, tam Node’lar ve hafif istemciler ile üçü arasındaki köprü mimarisi. Geliştirici takım sistemi şu şekilde özetliyor:

 “Avail, blok doğrulama sorununu, veri kullanılabilirliği doğrulamasına indirgiyor, böylece fikir birliğine sahip bir blok, yalnızca bloğun arkasındaki veriler mevcut ise geçerli oluyor.”

Pickle.Finance Taşındı

Başka bir duyuru ise Pickle Finance için yapıldı. Daha önce Ethereum ağı üzerinde çalışan platform artık Polygon ağı üzerinden yürütülecek. İlaveten  duyurunun bir parçası olarak Polygon, sekiz hafta boyunca haftada bir 12.500 USD değerinde MATIC ödülleri dağıtacağını açıkladı.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim