Anlık Bildirim

Popüler oyun serisi Yakuza'nın gelecekteki oyunları artık sıra tabanlı RPG türünde olacak

Sega'nın sevilen ve popüler video oyun serisi Yakuza, tür değişikliğine gidiyor. Bir süredir gerçek zamanlı dövüş sistemine sahip olan oyun artık sıra tabanlı dövüş sistemine geçiyor.

Popüler oyun serisi Yakuza'nın gelecekteki oyunları artık sıra tabanlı RPG türünde olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, oyun dünyasının popüler yapımlarından Yakuza'da ufak bir tür değişikliğine gidiliyor. Ryu Ga Gotoku Studio'nun yönetici yapımcısı Toshihiro Nagoshi ve yapımcı Kazuki Hosokawa, geçtiğimiz günlerde IGN'e seri ile ilgili bir açıklama yaptılar.

Uzun bir süredir gerçek zamanlı dövüş sistemine sahip olan Yakuza serisi, en son yayınlanan Yakuza: Like a Dragon ile sıra tabanlı dövüş sistemine geçiş yapmıştı. Başlangıçta oyuncular bu duruma tepki gösterse de oyunun çıkışı ile birlikte birçok oyuncu olumlu eleştirilerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde de yapımcılara sorulan soru üzerine yapımcılar, bundan sonraki süreçte Yakuza serisinin sıra tabanlı RPG türünde kalacağını ve seriye böyle devam edeceklerini açıkladılar.

Yakuza: Like a Dragon, yani yedinci ana Yakuza oyunu, şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden satın alınabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim