Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın inceleme puanları geldi: "İşte yeni nesil dedirten bir oyun"

PlayStation 5'in bu yıl çıkacak olan özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'tan ilk inceleme puanları geldi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ratchet & Clank: Rift Apart'ın inceleme puanları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın inceleme puanları paylaşıldı.

"Ratchet & Clank: Rift Apart Grafikleri Muazzam"

Birçok oyun sitesinden inceleme puanları gelmeye başladı. Oyunun şu anda 49 farklı sitenin incelemesine göre Metacritic puanı 89 gibi yüksek bir puan. Oyun için verilen en yüksek puan 100, en düşük puan ise şimdilik 70. Puanlara detaylı bir şekilde buradan bakabilrisiniz. 

İnceleme detaylarına baktığımızda ise 70 puan verenlerin bile oyunun grafiklerini övdüğünü görebiliyoruz. Düşük puan verenlerden birisi oyunun muazzam gözüktüğünü ancak çökme sorunları yaşadığını belirtmiş. Diğer 70 puan veren ise performans ve kalite açısından muazzam olduğunu ancak oyun PlayStation 5'in gücünü göstermeye çalışırken oyun olmayı unuttuğunu yazmış. Olumlu puan verenler ise dediğimiz gibi yine SSD'nin gücüne ve görselliğe bayılırken, oyunu hikaye anlatımı ve oynanış açısından başarılı bulduklarını belirtmiş.

Ratchet & Clank: Rift Apart, 11 Haziran 2021'de PlayStation 5 için özel olarak Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak. Oyunun şu anda PlayStation Store'da standart sürümü ve deluxe sürümü bulunuyor. Standart Sürüm 619,00 TL, Dijital Deluxe Sürüm ise 699,00 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim