Anlık Bildirim

Horizon Forbidden West yönetmeni: "Oyunun PS4 versiyonu, PS5 versiyonunu sınırlamıyor"

PlayStation 5 ve PlayStaion 4 için özel olarak geliştirilen Horizon Forbidden West'in yönetmeni Mathijs de Jonge, oyunun PlayStation 4 sürümünün PlayStation 5 sürümünü sınırlamadığını söyledi.

Horizon Forbidden West'in PS4 versiyonu, PS5'i sınırlamıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'in yönetmeni oyun hakkında merak edilen bir osruyu cevapladı.

Horizon Forbidden West geçtiğimiz yıl PlayStation 5 için duyurulmuştu ancak ardından oyunun PlayStation 4'e de geleceği açıklandı. Bu haber elbette PlayStation 4 sahipleri için güzel bir haber ancak oyuncuların kafasında bir soru işareti bıraktı bu durum. PlayStation 4'e de çıkacak olması oyunu performansını ve kalitesini sınırlayacak mı? 

"PS4 Sürümü PS5 Sürümünü Sınırlamıyor"

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Horizon Forbidden West oynanış videosu şüphesiz görselliğiyle birçok oyuncuyu hayran bıraktı ancak bu grafiklerin PlayStation 4 sürümünde olup olmayacağı ya da PS4 sürümü yüzünden PS5'te kaliteden kısılacak mı merak edildi. Horizon Forbidden West'in yönetmeni Mathijs de Jonge ise geçtiğimiz saatlerde yaptığı bir açıklama ile oyunun PlayStation 4 sürümününün, PlayStation 5'i herhangi bir şekilde sınırlamayacağını söyledi. 

3D ses, hızlı yükleme ve tabii ki DualSense dışında konsollar arasında bir grafik kalitesi farkı da olacağını söylerken PlayStation sürümünün sınırlanmayacağını ekledi. Eğer geliştiricilerin ve yönetmenin iddia ettiği gibi olursa PlayStation 5'te sınırlanmayan muazzam bir görsellik göreceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim