Anlık Bildirim

Razer Iskur X oyuncu koltuğu uygun fiyat arayanları hedefliyor

Razer Iskur X adlı oyuncu koltuğu abisine göre iki noktada kırpmalara uğramış ancak malzeme kalitesi ve konforu değişmemiş. Bu sayede maliyeti de biraz düşürmüş.

Razer Iskur X konfor ve uygun fiyatı bir arada sunuyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru oyunculara yönelik konfor odaklı Iskur koltuğunu tanıtan Razer bu hafta ise maliyet odaklı oyuncu koltuğunu duyurdu. Iskur X bazı özelliklerden taviz veriyor. 

Razer Iskur X özellikleri ve fiyatı

Oyuncu donanımları pazarında giderek daha fazla ilgi gören bileşenlerden birisi de koltuklar. Uzun süreli kullanımlarda konfor ve esnekliğe odaklanan oyuncu koltuklarını Ikea dahil pek çok marka üretmeye başladı. Razer da ikinci modelini piyasaya sürüyor. 

Razer Iskur X oyuncu koltuğu abisindeki önemli özellikleri barındırmaya devam ediyor. Dayanıklı ve yüksek yoğunluktaki köpükten imal edilen iç kısım oyunculara uzun süreli konfor sunuyor. 

Abisinden farkı ise kol kısımlarının yüksekliğinin ve açılarının ayarlanabilmesi. Iskur’da iki yöne daha ayar vardı. Yine bel desteği çıkarılmış ve ayrı bir opsiyon olarak sunulmuş. Iskur X böylece 399$ ile abisinden 100$ daha ucuz olmuş. Razer yeni koltuğunun da abisi gibi ilgi göreceğine inanıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim